Blogg Exotic Leather goods

Hva er en sneaker? Hva kjennetegner en Wild by BREDAL sneaker?

En sneaker er en casual sko, en fritidssko, med flat hel og en passform som er spesielt egnet til gåturer og alment bruk.  I motsetning til en joggesko som er laget for å ivareta en løpers behov.  Dvs. hæloppbygging, sidestøtte, demping  fremover i sålen og stuk fremover.  Sidevridning og ankelstøtte er viktig. Sålematerialet varierer.

Sneakers er ikke ment som noen løpesko og skal gi comfort for gange, dvs ofte god ankelstøtte, romslig og samtidig smidig. Gummisåler festet til en tøyoverdel var noe Hr. Dunlop oppfant i 1830. Sneakers var opprinnelig en sandsko.  Den  hadde lisser og var lydløs -  du var "snikende".

Wild by BREDAL sneakers er spesielle pga ekstrem comfort og meget eksklusivt materiale som alligator, krokodille, struts, pyton, øgle eller hai skinn.  Dette gjør dem spesielle i forhold til alle andre merker inkludert de mest kjente designer merkenavn. Dette er en unik designer sko.

Du kan med BREDAL sneakers sin web-link lage dine egne!  Skinnene får du i mange farger.  Du kan velge farge på tråd, lining og lisser.  Italienske såler i tre farger, sort, hvit eller beige.  Det medfølger sedertre skotre og hvit skokrem til sålen.

Du kan også lage dine sneakers med high top  av alligator, krokodille eller  pytonskinn.

 

  

Tilbake til toppen