Om oss

BREDAL Belts ble startet i 2009.   Ideen var å produsere høykvalitetsbelter i skinn for menn,  en idè som allerede var påtenkt og utarbeidet i min tid i Levi`s Norden for 30 år siden.  I luksusmarkedet er de riktige samarbeidspartnere helt avgjørnede - det tok tid å finne dem.

Kjennetegnet på et eksotisk skinnbelte er at det har to lag. De har alle en lining (bakside) av belgisk eller norsk ku, satt sammen med et eksotisk dyr - slik som krokodille, alligator, struts, bison, øgle m.m.  Disse produktene har vært i handelen i Norge siden 2009 i 8 av de fineste herreforretningene i landet - slike som Gunnar Øye og L`ESCALIER i Oslo og Bogart Cosmo i Trondheim.  Se www.bredalbelts.com

Nå er tiden kommet til å tilføre merket BREDAL flere produkter ved å tilby eksotiske accessoirer av skinn,  samt tilby kvinner et spennende utvalg, som belter og vesker, clutcher o.l. Det er CITES bevis (viser legaliteten)  på alle arter - unntatt er hai, struts, bison og rokke som ikke trenger dette. Se egen fane CITES nederst på siden.  Det er GRATIS frakt i Norge.

Den nye BREDAL - on the wild side - nettbutikken er drevet og eiet av Bredal & Partnere AS - et markeds- og profileringsselskap som har vært i drift siden 1999.  Firmaet var Gasellebedrift i 2007.  

BREDAL har butikk/showroom i Karenslyst Allè 10, i Oslo.  Postadresse og   leveranseadresse: Karenslyst Allè 10, 0278  Oslo.

Telefon: +47 91124277 og mailto:tor@bredalbelts.com                                      

Organisasjonsnummer: 954 948 153 

 

Tilbake til toppen sitemap: http://cdn.ywxi.net/sitemap/282331/1.xml