Om oss

Om oss

BREDAL Belts ble startet i 2009 Ideen var å produsere høykvalitetsbelter i skinn for menn, en idè som allerede var påtenkt og utarbeidet i min tid i Levi`s Norden for 30 år siden. I luksusmarkedet er de riktige samarbeidspartnere helt avgjørende - det tok tid å finne dem.

Kjennetegnet på et eksotisk skinnbelte er at det har to lag. De har alle en lining (bakside) av belgisk eller norsk ku, satt sammen med et eksotisk dyr - slik som krokodille, alligator, struts, bison, øgle m.m.
Disse produktene har vært i handelen i Norge siden 2009 i 8 av de fineste herreforretningene i landet -  som Gunnar Øye og L`ESCALIER i Oslo og Bogart Cosmo i Trondheim. Dette er avviklet i 2021. 

Nå er tiden kommet til å tilføre merket BREDAL flere produkter ved å tilby eksotiske accessoirer av skinn,  samt tilby kvinner et spennende utvalg, som belter og vesker, clutcher o.l. Det er CITES bevis (viser legaliteten)  på alle arter - unntatt er hai, struts, bison og rokke som ikke trenger dette. Se egen fane CITES nederst på siden.

BREDAL - on the wild side - nettbutikken er drevet og eiet av Bredal & Partnere AS - et markeds- og profileringsselskap som har vært i drift siden 1999.  GRATIS frakt i Norge.
Firmaet var Gasellebedrift i 2007.  

Butikk/showroom/besøksadresse:  Fornebu Hovedgård, Fornebuveien 84, 1366 Lysaker.
Postadresse: Postboks 441, 1327 Lysaker

 

Showroom åpent fra 10.00 - 17.00 mandag - torsdag, fredag stengt. Egenavtale pr telefon alle dager.

Telefon: +47 91124277
Epost: tor@bredalbelts.com                                      

Organisasjonsnummer: 954 948 153 

 

Tilbake til toppen